skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
MDF-plinten header

MDF-Plinten

Veelzijdige plinten gemaakt van MDF

Mapro heeft naast metalen- en kunststof plinten ook mooie MDF-plinten.

MDF-plinten van Mapro

Mapro heeft een assortiment in MDF-plinten, in verschillende vormen, maten en kleuren. Zo zijn er plinten die overschilderbaar zijn of al afgelakt, van diverse hoogtes en overzetplinten van MDF.

Afgewerkte plinten

MDF staat voor Medium Density Fibreboard, een materiaal gemaakt uit samengeperste houtvezels. Deze houtvezels worden gewonnen uit afvalhout en is hierdoor een duurzaam product. Het materiaal is goed bewerkbaar en in allerlei vormen te frezen en te zagen, de vezels versplinteren niet en kunnen daardoor glad worden afgewerkt.

Voordelen van MDF-plinten

De plinten zijn vochtwerend, kunnen tegen een hoge luchtvochtigheid en zijn daardoor geschikt voor bijna elke ruimte. Voor langdurig direct contact met water adviseren wij echter ander soort plinten zoals aluminium of kunststof.
MDF gaat niet of nauwelijks werken nadat het is geplaatst, in tegenstelling tot hout. Andere voordelen van MDF zijn de grote buigsterkte en hoge slijtvastheid.

Montage en advies

Het monteren van de mdf-plinten gaat meestal door middel van montagekit. Wij hebben ook een installatieteam die gewend is om lange meters plint te leggen. Meer informatie hierover of over onze producten? Neem dan contact met ons op.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken