Over ons

Mapro Edisonweg

Installatieservice

Installatieservice

Mapro richt zich op topkwaliteit

Mapro staat voor maatwerk in project en product

Mapro B.V. richt zich op topkwaliteit entreematten, antislip oplossingen, afbouwprofielen, wandbescherming, plinten en toegankelijkheid. Vanaf onze thuisbasis in Alkmaar, leveren en installeren wij in de heel Nederland en steken wij ook graag de grens over.

Omdat de vraag naar professionele producten groter wordt bij particulieren, kan ook deze groep direct bij ons bestellingen plaatsen. Daarnaast is het voor onze zakelijke klanten gemakkelijk om online een bestelling te doen en bedrijfsmatige prijzen in te zien.

Uitgebreid team van Mapro

Ons team heeft jarenlange ervaring in het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, waarbij wij de dienstverlening naar een zo hoog mogelijk niveau tillen. Wij streven ernaar u het beste antwoord binnen uw budget te leveren. Wij beschikken ook over een eigen installatieteam, dat op elk project aan de slag kan gaan met onze producten.

Installatieservice

In de vroege ochtend vertrekken onze werkbussen beladen met plinten, wandbescherming of antislip producten. Omdat wij eigen mensen in dienst hebben, weten zij precies hoe zij met de producten van Mapro te werk moeten gaan. Sommige projecten zijn zo groot dat wij er weken of zelf maanden naar toe gaan, maar voor een korte klus die snel geklaard kan worden maken wij graag een gaatje in de planning.

Van Heerhugowaard naar Alkmaar

In de zomer van 2022 zijn wij verhuisd naar een groter pand aan de Edisonweg in Alkmaar. Na jaren gewerkt te hebben vanuit de voormalig drukkerij in Heerhugowaard, werd het tijd voor meer groei mogelijkheden. De kans om naar het nieuwe pand in Alkmaar kwam als geroepen, aan de W.M. Dudokweg groeide wij uit onze voegen. Dus gingen we om ons heen kijken en vonden we dit prachtige pand. Meer kantoorruimte, meer vierkante meters werkplaats, meer opslagruimte. Voldoende ruimte over om de komende jaren verder te kunnen groeien.

Voorheen Mats+Profiles

Minder dan tien jaar geleden gingen we van start, drie man sterk. Mats+Profiles was onze naam. Inmiddels zijn wij meer dan alleen maar matten en profielen. Vandaar dat wij hebben besloten om vanaf 2020 door het leven te gaan als Mapro en Mats+Profiles als naam achter ons te laten. Verder is er niets veranderd in ons bedrijf. Wij bieden nog steeds dezelfde kwaliteit en service. Een merknaam als Mapro benadrukt beter waarvoor wij staan en helpt ons verder te groeien.

De naam Mapro staat voor ‘Maatwerk in project en product’, maar is ook een knipoog naar ons verleden als Mats+Profiles.

Bij Mapro werken?

Denk jij dat jij een meerwaarde voor Mapro kunt zijn? Bekijk dan de vacatures die op dit moment openstaan of stuur een motivatie voor een open sollicitatie.

Certificaten

 

VCA gecertificeerd logo

VCA* VGM Checklist Aannemers

Mapro is als bedrijf dat werkzaam is in de bouw VCA gecertificeerd. Wij vinden het uitermate belangrijk dat iedereen veilig en professioneel werkt, daarom hebben wij besloten om te investeren in een VCA certificaat. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie hun kennis en ervaring op het gebied van veilig en gezond werken hebben gebundeld. Het is daarmee ook dé norm voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren. Voor ons als Mapro is dat het geval doordat wij op diverse locaties aan de slag gaan met onze producten, dat kan een bouw zijn, maar ook een renovatie. Naast de locatie is het ook van groot belang dat er veilig met gereedschap om wordt gegaan.

Alle werknemers van Mapro zijn tevens in het bezit van een VCA diploma op persoonlijk niveau.

 

Erkend leerbedrijf logo

Erkend leerbedrijf

Om studenten een stageplek te bieden zijn wij sinds begin 2021 een erkend leerbedrijf. We nemen graag stagiaires onder onze hoede die een bouw gerelateerde studie volgen. Daarnaast kunnen wij studenten begeleiden die een stageplek zoeken als accountmanager of marketing.