skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
Kunststof plinten header

Kunststof plinten

Hygiënisch, stootvast & flexibel

Mapro levert kunststof plinten van verschillende materialen en vormen. In ons assortiment vindt u onder andere vinyl plakplinten, maar ook plinten met wandbescherming.

Strakke & flexibele kunststof plinten

Kunststof plinten kunnen strak en van een harde kwaliteit zijn, maar wij hebben ook flexibele plinten in ons assortiment. Flexibele en zachte plinten kunnen toegepast worden op verschillende soorten wanden en vloeren, ook met rondingen. Zij scheppen een harmonieuze verbinding tussen wand en vloer.

Door ons ruime assortiment van verschillende merken kunnen wij altijd een passende plint voor u vinden. Plinten komen ook in verschillende hoogtes, vormen en kleuren.

Wandbescherming

Naast de afwerking van wand en vloer, bieden een aantal van onze kunststof plinten ook wandbescherming. Zij zijn kras- en stootvast.

Vrij van schadelijke stoffen

De meeste van onze kunststof plinten zijn gemaakt van PVC (polyvinylchloride) of een andere polyblend. Al ons kunststof is flataat-vrij, dat betekend dat er geen schadelijke weekmakers in verwerkt zijn. Plinten zijn daarom ook goed schoon te maken en zullen niet worden aangetast door schoonmaakmiddelen. Indien gewenst hebben wij ook opties voor antibacteriële plinten.

Installatieservice & persoonlijk advies

Wij streven ernaar om u de best mogelijke service en prijs-kwaliteitsverhouding te leveren. Bij Mapro tillen wij dienstverlening graag naar een hoog niveau. Wilt u graag meer persoonlijk advies? Over onze plinten collectie, andere producten of services? Neem dan contact met ons op!

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken