skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
Döllken plinten header

Döllken plinten

Perfecte afsluiting voor elke vloer

Mapro levert plinten van Döllken; een mooi assortiment in kernplinten, houten plinten, systeemplinten, universele plinten en zachte plinten.

Ruim assortiment Döllken plinten

Döllken Profiles geeft een prachtige aanvulling op ons assortiment in plinten. Zij hebben een veelzijdig assortiment van topkwaliteit. Zo hebben zij hoogwaardige kernplinten, plinten met een speciaal profiel en zuiver op kunststof gebaseerde oplossingen.

Klantgericht

Alle producten zijn ontwikkeld voor en met de klant, maar ook afgestemd op de vereisten van de professionele vloerlegger. Zo wordt hun assortiment regelmatig vernieuwd, aangevuld met individuele collecties en spelen zij in op vloertrends zoals LVT, laminaat en textiel.

Voor elke vloer een plint

Er wordt geluisterd naar de eisen en wensen van de professionele vloerbekledingeninstallateur. De plinten zijn geschikt voor alle soorten vloerbekledingen en zijn optisch afgestemd op de gangbare decors. Producten zijn tevens op korte termijn leverbaar.

Installatieservice & persoonlijk advies

Wij streven ernaar om u de best mogelijke service en prijs-kwaliteitsverhouding te leveren. Bij MAPRO tillen wij dienstverlening graag naar een hoog niveau. Wilt u graag meer persoonlijk advies? Over onze plinten collectie, andere producten of services? Neem dan contact met ons op!

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken