skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
wandbescherming header

Muurbescherming

Bescherm wand en deur tegen beschadigingen

Vanuit SPM Gerflor kunnen wij een ruim assortiment aan deur- en wandbescherming bieden. Hierin wordt gebruik gemaakt van antibacterieel kunststof, 33+ kleuren, die jarenlang meegaat. Hoekbescherming en schopplaten kunnen wij ook aanbieden in RVS en aluminium.

Klik op onderstaande categorieën om meer te weten te komen over onze producten.

Muurbescherming

Muurbescherming is ontworpen om de muren en wanden te beschermen. Beschadigingen kunnen ontstaan door bijvoorbeeld algemene slijtage, rollend verkeer en voetgangers. Met de juiste muurbescherming wordt de behoefte aan reparatie en onderhoud geminimaliseerd. Daarnaast verbetert het de toegankelijk en de uitstraling van gebouwen. Muurbescherming is praktisch én een meerwaarde voor het interieur.

Ons muurbescherming programma bevat een reeks complementaire producten die zijn ontworpen om schade aan oppervlakken te verminderen. De meest gebruikte product zijn de wandbeschermingspanelen van SPM. De panelen zijn beschikbaar in diverse afwerkingen, het hele assortiment is te bekijken op de pagina Wandbescherming. Voor specifieke bescherming hebben wij ook genoeg keuze is o.a. hoekbeschermers en muurstootlijsten.

Elk pand met veel verkeer heeft baat bij muurbescherming. Beschadigingen ontstaan over het algemeen door voetgangers en diverse vormen van rollend verkeer. Denk aan bijvoorbeeld wagentjes, voertuigen en bedden in zorginstellingen.

Winkelwagen Icon
Bagage Icon
Rolstoel Icon
Bed Icon
Lopen Icon
Wagen Icon

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden

Goede bescherming voor muren en wanden

Een stootje tegen de muur of deur kan al snel gebeuren, met name in drukbezochte gangen. Beschadigingen kunnen gebeuren op allerlei plekken in gebouwen, denk aan plekken waar spullen worden vervoerd of voertuigen worden bediend. We komen er vaak te laat achter dat wandbescherming een goed idee is.
Mapro heeft een uitgebreid programma muurbescherming met onder andere muurstootlijsten, hoekbescherming, multifunctionele platen in kunststof of in aluminium/RVS. Ideaal voor lambrisering en deurschopplaten.

Antibacterieel

Naast het beschermen van de wanden zijn de Acrosmart wandbescherming lambrisering en stootlijsten resistent tegen chemische schoonmaakmiddelen, verminderen bacterie opbouw en beschermen uw muren en deuren tegen deuken en krassen. Ideaal voor de gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, ziekenhuizen en de farmaceutische industrie.

Esthetische muurbescherming

Naast het praktische nut kan een mooie muurbescherming een aanvulling zijn aan het design van uw pand. Met een veelzijdigheid aan kleuren (meer dan 47 kleuren) en op elke maat geleverd biedt onze wandbescherming een oplossing voor elk interieur.

Ons uitgebreid programma in hoekbeschermers en muurbescherming geven uw muren een extra mooie afwerking en zorgen voor een vermindering in facilitaire kosten en permanente verbetering van het uiterlijk van uw muren. Muren en wanden afmaken helemaal afmaken? Bekijk het plinten assortiment.

Uitgebreide catalogus

Neem een kijkje in de catalogus van SPM voor het uitgebreide assortiment met alle mogelijkheden. Wij kunnen naast het leveren van de juiste materialen ook de installatie doen met ons eigen installatieteam. Wil u graag meer weten over muurbescherming en de installatie hiervan? Neem dan contact met ons op voor advies.

Muurbescherming houdt de beschadigingen van uw muren tegen en zorgt voor een langdurige nette uitstraling
Muurbescherming SPM
Back To Top
Zoeken