Skip to content

Antislip

Antislip oplossingen voor binnen en buiten

Heeft u last van gladde vloeren of tuintegels die gevaarlijk kunnen zijn, vooral wanneer het nat is? Gelukkig zijn er verschillende antislip oplossingen beschikbaar om uw binnen- en buitenruimtes veiliger te maken. Of u nu uw tuintegels antislip wilt maken, gladde vlonders wilt behandelen of trappen veiliger wilt maken – er zijn opties voor iedereen.

De antislip producten van Mapro worden in verschillende branches toegepast, denk aan overheidsinstanties, wooncomplexen, ziekenhuizen, recreatie en VvE’s.

Tuintegels antislip maken

Voor veel mensen is de tuin een plek om tot rust te komen en te genieten van de buitenlucht. Maar als uw tuintegels glad zijn, kan dit ontspannende moment snel veranderen in een potentieel gevaarlijke situatie. Gelukkig kunt u met antislip oplossingen zoals R13 Granulaat ervoor zorgen dat uw tuintegels minder glad worden.

Download de Antislip Brochure
R13 Granulaat design effen antislipmat

Ongeluk zit in een klein hoekje

Het uitglijden en vallen willen we natuurlijk het liefst voorkomen. Met onze vele antislip oplossingen kunnen we elke gladde omgeving veilig maken. Zo bieden we antislip aan voor binnen, met antislipmatten en meer grip op trappen. Voor de wellness afdeling hebben we ook een uitgebreid assortiment, zo zijn kleedkamers, sauna’s en zwembaden veilig te betreden.

Openbare ruimtes en op de werkvloer

Buiten is ook veel slipgevaar, met name als het slecht weer is. Vlonders, trappen, tegels, loopbruggen, galerijen en terrassen kunnen glibberig en glad worden. Valpartijen kunnen op allerlei plekken gebeuren, zowel in openbare ruimtes als op de werkvloer. Ter preventie hiervan hebben wij een breed scala aan antislip oplossingen.

Tips voor antislip op gladde vlonders!

Antislip vlonderstrips en traptreden

Naast looppaden en tegels, is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan trappen. Trappen kunnen erg gevaarlijk worden als ze glad zijn, vooral buitentrappen die blootgesteld worden aan weersomstandigheden.

Een effectieve manier om trappen antislip te maken, is door gebruik te maken van speciale antislip Tough Grip traptreden of trapneuzen. Deze producten worden gemonteerd op de treden en zorgen voor extra grip tijdens het traplopen. Hierdoor vermindert u het risico op uitglijden en valpartijen aanzienlijk. Voor een houten trap zijn antislip vlonderstrips ook een geschikte oplossing.

Binnen trappen antislip maken kan op een subtielere manier met bijvoorbeeld een kwalitatieve antislip tape of een goede antislip trapneus.

Specialisten in antislip oplossingen

Mapro heeft een team met veel ervaring in het geven van een passend advies. Indien gewenst kunnen we eveneens de installatie verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van antislip, maar ook op allerlei andere vloer- en muur oplossingen. Met een hoog niveau van dienstverlening streven wij ernaar om u de best mogelijke service en prijs-kwaliteitsverhouding te leveren. Omdat wij beschikken over een eigen installatie team hebben we korte communicatielijnen waarbij wij onze praktijkkennis direct inzetten voor de innovaties binnen ons programma.

Antislip oplossingen aanschaffen als particulier?

Neem contact op voor advies of meer informatie

Heeft u interesse in onze producten en wilt u persoonlijk advies krijgen? Wij kunnen voor u een offerte maken, samples opsturen en eventueel een afspraak maken om bij u langs te komen.

Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen, te mailen naar info@mapro.nl of te bellen naar 072 30 30 009.

Stuur ons een e-mail
info@mapro.nl

Mapro Bus

Direct een offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam en achternaam*

Bekijk de projecten waar wij antislip oplossingen hebben geplaatst

Back To Top