skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009

Design antislipmat voor binnentuin woningcomplex in Utrecht

Voor de binnentuin van woning complex UP-Living hebben wij Antislip R13 Granulaat Design geleverd en geïnstalleerd. Het mooie bij dit project is dat het materiaal in een golvende patroon is bevestigd op eilandjes in de tuin. Het heeft daardoor naast de praktische werking, het veilig belopen van de oppervlakten, vooral een esthetische meerwaarde aan de tuin. Er is ruim 250 m² van het materiaal gebruikt in de kleuren lichtgrijs en donkergrijs. Om ervoor te zorgen dat de matten mooi zijn afgewerkt is er gebruikt gemaakt van Proline Proconnex Curve profielen.

Op het terrein van het voormalige St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht zijn diverse woningen en huizen gebouwd. Het complex heeft de naam Up Living gekregen met als doel het betaalbaar wonen voor studenten, jongeren en starters. Er is ruimte voor meer dan 750 bewoners.

Antislipmatten bieden het hele jaar door grip op gladde loopoppervlakten, maar met name in het najaar en winter komen ze goed van pas. Voor meer informatie kijk je op de productpagina van R13 Granulaat Design matten (welke in dit project is gebruikt) of onze standaard R13 Granulaat matten.

Up Living Utrecht R13 Granulaat Design
Up Living Utrecht R13 Granulaat Design
Up Living Utrecht R13 Granulaat Design
Back To Top
Zoeken