Nieuws berichten

Ga terug naar het overzicht van Projecten

Galerij van appartementen veilig beloopbaar maken?

Is het vaak nat en glad bij u voor de deur? Op de galerij of hal van het wooncomplex kan het herfstweer voor vervelende situaties zorgen.

Wie schakelt u in als u in een appartement woont?

Schakel de Vereniging van Eigenaren in om samen met de buren de gezamenlijke ruimten veilig te maken. Wij installeren regelmatig bij VvE’s ons antislip materiaal, zoals de R13 Granulaat antislip mat, maar ook vlonderstrips. Onze adviseurs kunnen samen met u of de VvE kijken naar de juiste oplossing voor uw situatie. Als u een woning huurt kunt terecht bij uw huurbaas of woningbouwvereniging, dan hoeft u niet alleen voor de kosten op te draaien.
Op deze manier kunnen alle galerijen en hallen voorzien worden van de juiste antislip en is het betreden van de woningen voor alle bewoners veilig.

Zet ons installatieteam aan het werk

Afgelopen week hebben wij aan een mooie klus opgeleverd in Utrecht. De galerij van deze appartementen is gemaakt van houten vlonders. Hout geeft een warme en natuurlijke uitstraling, maar vlonders worden verraderlijk glad door de regen.
Totaal is hier 400 m2 R13 Granulaat geïnstalleerd door ons vakkundige team. De antislipmatten zijn geplaatst op drie verdiepingen. Alle looppaden zijn bekleed en ook de toegangen naar de voordeuren.

Vraag advies

Wilt u meer informatie weten over deze installatie of andere referenties van VvE’s of antislip? Neem vrijblijvend contact met ons op, voor advies en informatie.