skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009

Wat kunnen wij betekenen voor VvE’s?

Beheert u een Vereniging van Eigenaren of wilt u uw VvE inschakelen om verbeteringen of aanpassingen te doen bij uw woningcomplex? Dan bent u op het juiste adres bij Mapro.
Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren en installeren van onze producten bij diverse VvE’s.

Oplossingen die wij onder andere bieden:

  • Antislip oplossingen
  • Wand- en deurbescherming
  • Entreematten

Bovendien kunnen wij al onze producten voor u installeren met ons eigen installatieteam.

Antislip oplossingen

Voor gladde galerijen, hallen, trappen en andere gezamenlijke ruimten

Veiligheid op de galerij

Iedereen dient veilig zijn huis in en uit te kunnen. Als je in een appartementencomplex woont heb je te maken met hallen, gangen, trappen, galerijen en/of balustrades. Deze plekken kunnen glad worden door bijvoorbeeld regenachtig weer, met name in het najaar. Wij hebben diverse antislip producten die de grip en veiligheid vergroten.

Antislip op hout of tegel

Wordt het hout waar u op loopt gevaarlijk glad? Dan is een antislip mat of vlonderstrip de oplossing waar u naar zoekt. Wij installeren in grote hoeveelheden R13 Granulaat antislip matten bij appartementencomplexen. Kleine lengtes kunt u ook gemakkelijk zelf installeren, maar als alle galerijen bekleed moeten worden is het wel zo fijn als een vakman dit uitvoert. De matten kunnen gemaakt worden op elke gewenste afmeting, worden vast gemaakt met ringen en schroeven en eventueel afgewerkt met profielen. De R13 Granulaat biedt grip in alle weersomstandigheden en zelfs met vorst is de ijslaag gemakkelijk te breken.

Voor vlonderplanken hebben wij ook strakke vlonderstrips, deze zijn al voorgeboord en creëren een mooi zebra effect op de looproute.

Beloopbaar maken van trappen

Als de woningen over verschillende verdiepingen zijn verdeeld, zijn deze bereikbaar door trappen. De trappen kunnen binnen of buiten staan, maar in beide situaties is grip op de treden belangrijk voor de veiligheid. Een antislip tape kan al een groot verschil maken. Maar een trapneus met antislip inlage of een volledige bekleding van de traptrede met antislip materiaal is nog beter voor trappen die druk belopen worden. Wij adviseren u graag welk product geschikt is voor uw trap. Zo hebben wij bijvoorbeeld antislip grip platen gemonteerd bij een VvE op de traptreden die naar de ondergrondse bergingen leidt.

Voorbeelden van antislip installaties bij Vereniging van Eigenaren

Bescherm muren en deuren

Wandbescherming en schopplaten voor gangen en de berging

Wandbescherming in openbare ruimten

Een prettige sfeer, optimale hygiëne en veiligheid in de publieke ruimtes, vragen ook aandacht. Zijn bijvoorbeeld de muren bestand tegen het botsen van fietsen, rollators en verhuis-proof? Is de muur weer gemakkelijk schoon te maken en zijn de eventuele zwarte strepen die ontstaan door aanraken van handen of voorwerpen weer gemakkelijk te verwijderen?
Het lijken eenvoudige vragen die normaal gesproken direct met een “ja” te beantwoorden zijn. Maar we komen regelmatig met VVE’s in contact die oplossingen zoeken voor muur en deur beschadigingen en die afwillen van 1x per jaar opnieuw sausen en verven.

Acrosmart Decochoc wandpanelen zijn dé oplossing als het gaat om beschermen van muren. De panelen zijn antibacterieel, beschermen tegen krassen en stoten en zijn kleurvast. Gangen en hallen waar veel mensen langs lopen kunnen wandbescherming gebruiken, maar voor een VvE is het ook interessant om te kijken naar wandbescherming in de berging. Onze Acrosmart Wandbescherming komt in vele kleuren en patronen, er past altijd één bij het interieur en uitstraling van uw gebouw. In ons muurbescherming assortiment hebben wij ook hoekbeschermers en muurstootlijsten voor plaatselijke bescherming.

Bescherm deuren tegen stoten

Een beschadiging aan deuren is snel gemaakt bij een woningcomplex. Bewoners duwen tegen de deur of gebruiken hun voet om de deur te open, terwijl ze boodschappen of spullen in de hand hebben. Om de deuren naar de berging, hallen, trappenhuizen en woningen te beschermen en mooi te houden hebben wij schopplaten en volledige deurbescherming mogelijkheden.

Mapro helpt projectgericht met u mee te denken in een totaal oplossing. Door onze volledige plaatsingsservice, expertise en kwaliteit kunt u morgen al beginnen met het besparen op de onderhoudskosten. Wandbescherming gaat meer dan 10+ jaren mee en heeft een terugverdien tijd van gemiddeld 3 jaar, dat betekent dus een minimaal 7 jaar verdienen aan de besparing op onderhoudskosten.

Van Vollenhovenkwartier Muurbescherming
Van Vollenhovenkwartier Muurbescherming
School Haarlem Wandbescherming Na
VvE Decowood
Leger Des Heils Rotterdam Wandbescherming
Gerflor Decochoc Installatie School Joure
Muurbescherming VVE
Muurbescherming VVE
Wandbescherming Kelder Fietsenberging
Van Vollenhovenkwartier MuurbeschermingSchool Haarlem Wandbescherming NaVvE DecowoodLeger Des Heils Rotterdam WandbeschermingGerflor Decochoc Installatie School JoureMuurbescherming VVEMuurbescherming VVEWandbescherming Kelder Fietsenberging

Schone entree's met de juiste mat

Bespaar op facilitaire kosten met een goede mat

Vocht en vuil tegenhouden

Een goede planning van de entreezone waarbij het vocht en vuil tegengaan bij de ingang samen gaan met de gewenste uitstraling, onderhoud en functie. Houdt de entreemat in de publieke entree rekening met bijvoorbeeld rollators, rolstoelen en grote verkeersstromen (zoals bijvoorbeeld de Smartscraper doet) of betreft het een ingang met minder bezoekers waar vooral vuil en vocht tegenhouden prioriteit heeft en is een borstelmat de gewenste oplossing. Elke entree heeft zo zijn eigen functie en behoefte. Mapro heeft een zeer ruime collectie entreematten en droogloopmatten en biedt een op maat gemaakte oplossing voor elke entree en budget.

Vraag ons voor een advies of een alternatief. Wij adviseren, meten en installeren voor een optimaal eindresultaat. Samen met de VvE zorgen wij voor de juiste producten bij de wensen om het gebouw zo veilig en onderhoudsvriendelijk te maken.

Borstelmat Zwart Installatie
Borstelmat Zwart Installatie
Romus Quick Scrapex
Romus Quick Alu
Ecotire
Pastamat Entreemat Hotel
Entreemat Aluminium KVK Blaak Aansluiting
Smartscraper | Film Museum Eye
Borstelmat Zwart InstallatieRomus Quick ScrapexRomus Quick AluEcotirePastamat Entreemat HotelEntreemat Aluminium KVK Blaak AansluitingSmartscraper | Film Museum Eye

Neem contact op

Heeft u interesse in onze producten en wilt u persoonlijk advies krijgen? Wij kunnen voor u een offerte maken, samples opsturen en eventueel een afspraak maken om bij u langs te komen.

Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen, te mailen naar info@mapro.nl of te bellen naar 072 30 30 009.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken