skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
metalen plinten header

Metalen plinten

Metalen plinten

Mapro levert metalen plinten van verschillende materialen en vormen. In ons assortiment vindt u onder andere RVS, aluminium en gecoate plinten.

Strakke afwerking

Bij een moderne inrichting met een strakke vloerafwerking, hoort een passende afwerking. Onze Aluminium plinten en RVS plinten zijn daarvoor een veel gevraagde afwerking. RVS is een extreem sterk materiaal en wordt standaard geborsteld geleverd. Aluminium wordt geanodiseerd of gecoat op ral kleur geleverd. De plinten worden per project op maat gemaakt, waar nodig gezet en indien gewenst geïnstalleerd door onze installatie service.

Metalen plinten worden beschermd vervoerd

De minimale dikte van de plinten geven direct een strakke uitstraling en afwerking. De RVS plint en de aluminium plint zilver mat geanodiseerd worden geleverd met een beschermende folielaag op de zichtzijde, zodat de plinten beschermd zijn tijdens het transport en de montage.

Aluminium, RVS & Gecoat

Mapro heeft een uitgebreid programma aluminium plinten en RVS plinten met onder andere platte plint profielen maar ook plint profielen met een speciale vorm en functies. De veelzijdigheid aan opties kleuren, metalen plinten kunnen worden gecoat in elke gewenste RAL kleur, en op elke maat geleverd biedt Mapro een oplossing voor elk interieur in de gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, kantoren, ziekenhuizen, horeca farmaceutische industrie.

Installatieservice & persoonlijk advies

Wij streven ernaar om u de best mogelijke service en prijs-kwaliteitsverhouding te leveren. Bij Mapro tillen wij dienstverlening graag naar een hoog niveau. Wilt u graag meer persoonlijk advies? Over onze plinten collectie, andere producten of services? Neem dan contact met ons op!

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken