Skip to content

Metalen plinten

Strakke afwerking

Bij een moderne inrichting met een strakke vloerafwerking, hoort een passende afwerking. Onze Aluminium plinten en RVS plinten zijn daarvoor een veel gevraagde afwerking. RVS is een extreem sterk materiaal en wordt standaard geborsteld geleverd. Aluminium wordt geanodiseerd of gecoat op ral kleur geleverd. De plinten worden per project op maat gemaakt, waar nodig gezet en indien gewenst geïnstalleerd door onze installatie service.

Metalen plinten worden beschermd vervoerd

De minimale dikte van de plinten geven direct een strakke uitstraling en afwerking. De RVS plint en de aluminium plint zilver mat geanodiseerd worden geleverd met een beschermende folielaag op de zichtzijde, zodat de plinten beschermd zijn tijdens het transport en de montage.

Aluminium, RVS & Gecoat

Mapro heeft een uitgebreid programma aluminium plinten en RVS plinten met onder andere platte plint profielen maar ook plint profielen met een speciale vorm en functies. De veelzijdigheid aan opties kleuren, metalen plinten kunnen worden gecoat in elke gewenste RAL kleur, en op elke maat geleverd biedt Mapro een oplossing voor elk interieur in de gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, kantoren, ziekenhuizen, horeca farmaceutische industrie.

Neem contact op voor advies of meer informatie

Heeft u interesse in onze producten en wilt u persoonlijk advies krijgen? Wij kunnen voor u een offerte maken, samples opsturen en eventueel een afspraak maken om bij u langs te komen.

Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen, te mailen naar info@mapro.nl of te bellen naar 072 30 30 009.

Stuur ons een e-mail
info@mapro.nl

Mapro Bus

Direct een offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam en achternaam*

Bekijk de projecten waar wij plinten hebben geplaatst

Back To Top