Nieuws berichten

Ga terug naar het overzicht van Projecten

Waarom juist nu de tijd is voor onderhoud en antislip installatie

Maak van uw nood een deugd

Zoals iedereen proberen wij op een normale -maar aangepaste- manier door te werken, sinds de maatregelen omtrent het coronavirus. Zo werkt het installatieteam volgens de richtlijnen die opgesteld zijn door de overheid en doen wij alleen installaties waar mogelijk. Dit biedt ook mogelijkheden, aangezien veel panden leeg staan kan hier goed onderhoud worden verricht. Denk bijvoorbeeld aan lege scholen en kantoren, we kunnen nu prima wand- en muurbescherming monteren. Maar ook de entreezones worden aangepakt, nieuwe entreematten of droogloopzones kunnen prima geplaatst worden.
Je ziet dat ook veel bedrijven in de retail en horeca deze tijd aanpakken voor een frisse start en de zaak schoonmaken, opruimen en zelfs renoveren. Laat ons weten als Mapro de producten en/of diensten heeft om uw bedrijf te verbeteren.

Veilig naar buiten

Niemand wil uitglijden en een lelijke val maken. Zeker nu we even naar buiten gaan om frisse lucht te halen, boodschappen te doen of te gaan hardlopen nu de sportscholen dicht zijn. Daarom worden onze antislip oplossingen gewoon geïnstalleerd en verkocht. Zo hebben wij afgelopen week nog antislip tape in Amsterdam Zuid, bij de Sharing Tower, geïnstalleerd op trappen buiten als binnen.

Gewoon bereikbaar

Wij zijn gewoon bereikbaar zoals we altijd zijn. Daarom kan u altijd bellen tijdens kantoortijden naar 072 – 30 30 009 en beantwoorden wij alle mail voor informatie en aanvragen.