Nieuws berichten

Ga terug naar het overzicht van Projecten

Strakke looppaden met vlonderstrips

Vlonderstrips gaan hier als warme broodjes over de toonbank. Voor particulieren, maar ook voor grotere installaties, zoals bij dit project in Breda.

Meer dan 700 strips

Vereniging van Eigenaren in Breda heeft onze jongens van het installatieteam ingeschakeld om de galerijen van dit appartementencomplex te voorzien van ruim 700 vlonderstrips. Drie verdiepingen zijn bekleed met 50 mm brede antislip stroken, die looppaden creëren zodat iedereen veilig van en naar zijn woning kan lopen. De antislip stroken hebben een antislip waarde van R13, dit is de hoogste factor, zo worden valpartijen op glad hout voorkomen.

Het grootste gedeelte van de geïnstalleerde strips is 80 cm breed, hier zitten 4 voorgeboorde gaten in. Er zijn ook andere lengtes gebruikt, omdat de paden mooi op te splitsen. Er zijn maar liefst meer 4000 schroeven in dit project gebruikt!

Antislip oplossingen voor elk project

Wij verkopen en installeren verschillende antislip producten. De meest verkochte is de R13 Granulaat antislip mat, maar de vlonderstrips zit hem op de hielen. Bekijk alle antislip oplossingen voor buiten of vraag vrijblijvend advies aan onze verkopers. Wij kunnen u voorzien van informatie over de producten, installatie en referenties van ons eerdere werken.