Nieuws berichten

Ga terug naar het overzicht van Nieuws berichten

Samenwerking Verimpex en Mapro

Mattenspecialisten slaan handen ineen

Mattenspecialisten Verimpex in Brugge en Mapro B.V. in Heerhugowaard slaan de handen ineen. Door de verregaande samenwerking is de Nederlandse markt een zeer solide aanbieder van een compleet en breed assortiment entreematten rijker.

Belgisch meesterschap in matten op maat

Verimpex, gevestigd in het Belgische Brugge, is sinds 1983 een bakermat van innovatief en vooruitstrevend vakmanschap. Er staat inmiddels een volgende generatie aan het roer, die focust op hoge standaarden in product, milieu en maatschappelijk verantwoord produceren.
Als voormalig producent, leverancier en installateur binnen het mattenprogramma van de firma Storax in Zwijndrecht, heeft Verimpex meer dan 35 jaar ervaring met installeren in Nederland.

Maatwerk in project en product

Mapro, gevestigd in Heerhugowaard, is sinds 2014 actief op de Nederlandse markt. Het bedrijf voert een zeer uitgebreid productprogramma op het gebied van wandbescherming, plinten, profielen en entreematten. Mapro adviseert, produceert, levert en installeert.
Ook Mapro heeft entreematten in het DNA zitten. De snelgroeiende onderneming is deels ontstaan uit een voormalig producent van entreematten en brengt op dat gebied dertig jaar ervaring, kennis en expertise mee. Voor Mapro is de samenwerking met Verimpex een logische volgende stap in de uitbreiding van het bestaande mattenprogramma.

Krachtige productiepartner

Mapro heeft met Verimpex een krachtige, lokale productiepartner gevonden om de Nederlandse markt optimaal te bedienen. Verimpex op haar beurt heeft met Mapro een nieuwe partner aan zich weten te binden die de Nederlandse markt verder ontsluit.
Zowel Mapro en Verimpex heeft een compacte, flexibele organisatie, gekenmerkt door korte communicatielijnen, efficiëntie, optimale service en snelle levering. Beide ondernemingen zijn als geen ander in staat maatwerk te leveren en hebben kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast ligt een sterk accent op duurzaamheid en maximale milieuvriendelijkheid.

Mapro heeft het complete en in Nederland bekende mattenprogramma van Verimpex opgenomen in het assortiment.