Nieuws berichten

Ga terug naar het overzicht van Nieuws berichten

20.000 meter Cubu Flex geïnstalleerd in The Terraced Tower

Maanden lang is er hard gewerkt in Rotterdam om ruim 20.000 meter Döllken plinten te installeren in de nieuwe woontoren Terraced Tower.

33 verdiepingen

The Terraced Tower staat direct aan de Maas in het centrum van Rotterdam. Met 33 verdiepingen is deze toeren 110 meter hoog! In totaal zijn dat 334 woningen die onze jongens allemaal hebben bekleed met de mooie Cubu Flex plint. Ook de gangen en de kelders zijn gedaan. Het hele gebouw is dus van top tot teen voorzien van Döllken door ons professionele installatie team! Een groot gedeelte van deze woningen zijn huurwoningen, maar een gedeelte in de top zijn beschikbaar gemaakt voor koop.

Cubu Flex

Een stevige en stijlvolle plint is de Cubu flex. In dit project zijn diverse hoogten geïnstalleerd. In de strakke witte kleur past hij in elk interieur. Bestaande uit een HDF-kern, ommanteld in een kleurvaste  chloorvrije polyblend. Bij de installatie van deze plint wordt gebruik gemaakt van een stans, hierdoor worden de hoeken mooi afgewerkt en komen er zo min mogelijk naden in het werk.
Eind 2020 zijn we begonnen met dit project en vlak voor de zomer van 2021 waren we klaar. Al met al een enorme klus waar wij met volle trots aan hebben gewerkt in samenwerking met bouwbedrijf Besix.

Döllken op bezoek in Rotterdam

Wij zijn zeer trots op dit project en de plinten leverancier Döllken ook, daarom kwamen zij hoogst persoonlijk op bezoek in Rotterdam. Zij hebben daar een mooie rapportage gemaakt van dit prachtige project én product. Dit fantastische beeldmateriaal is beschikbaar gesteld door hen.