Nieuws berichten

Ga terug naar het overzicht van Nieuws berichten

Mapro is VCA gecertificeerd!

Sinds deze maand mogen wij ons VCA-gecertificeerd noemen. Na een intensief maar soepel verlopen audittraject kregen wij onlangs de bevestiging dat wij de certificeringsprocedure succesvol hebben doorlopen.

Veilig werken

VCA staat voor Veiligheid gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Het certificaat omvat een controleerbare lijst met aandachtspunten en werkmethodes op het gebied van veiligheid en gezondheid, die onze werknemers helpen hun werk veilig te doen. Een VCA-certificering toont aan dat bedrijven en hun medewerkers zich bewust zijn van risico’s die er zijn tijdens het werk en is onmisbaar voor bedrijven die zwart op wit willen kunnen aantonen dat ze veilig werken.

Gespecialiseerde onderneming

Voor MAPRO B.V. betekent de certificering een volgende stap in onze ontwikkeling, waarmee we ongelooflijk blij zijn. Als jonge, snelgroeiende onderneming signaleerden we de afgelopen jaren dat veel van onze opdrachtgevers in toenemende mate zekerheid en garanties van hun leveranciers vragen als het gaat om veiligheid, gezondheid en milieu. Met deze certificering tonen we aan dat we als gespecialiseerd (onder)aannemer in het afwerken van vloeren en wanden aan die eisen voldoen.

Groeiend assortiment

Ondertussen groeien we gestaag door en breiden we ons portfolio steeds verder uit. MAPRO B.V. anno nu is leverancier van entreematten (deels zelf ontwikkeld en geproduceerd), wandbescherming, plinten, profielen en antislip-oplossingen en levert daarnaast op het gebied van toegankelijkheid sinds enige tijd onder meer podotactiele noppen, geleidelijnen en markeringen. We werken samen met Europese topleveranciers en hebben een eigen productie-, installatie-, montage- en onderhoudsteam, dat de afgelopen periode is uitgegroeid tot een professionele montage- en installatietak. MAPRO B.V. is met name actief in de zorg, de industrie, het onderwijs, de culturele sector en de kantorenmarkt.