Nieuws berichten

Ga terug naar het overzicht van Projecten

Smartscraper entreemat draaideur

Daar liggen ze weer:  Smartscrapers, klaar om achterliggende vloeren schoon te houden. De Smartscraper werkt perfect samen met een installatie in een draaideur en is ontworpen voor entrees met een intensieve verkeersstroom.

De  Smartscraper is een entreemat die uitblinkt in zijn optimale prijs en kwaliteitsverhouding, hij is oprolbaar, geschikt voor inbouw  in een matput of een oppervlakte installatie. De entreemat kan worden voorzien van een speciaal aanloopprofiel, leverbaar in elke maat en/of vorm en onder andere geschikt voor winkelwagentjes, rolstoelen, brancards, koffers en rollators.

Afwisselende stroken van vinyl en aluminium die in de breedte worden verlegd verlenen de Smartscraper zijn optimale schrapende werking. De high-density 100% zuivere Vinyl-co geëxtrudeerde profielen zijn voorzien van dieper ligende openingen waardoor het vuil onder het loopoppervlak terecht kan komen en uit het zicht blijft.

De reiniging kan worden uitgevoerd door de entreemat simpelweg  op te rollen en het vuil kan onder de entreemat worden verwijderd. De oppervlakte van de mat kan worden gereinigd door middel van een natte dweil. Dit zorgt ervoor dat uw entree met behulp van de Smartscraper altijd een nette en frisse uitstraling blijft behouden.

Voor entrees met een zeer hoog verkeersvolume  kan de Mattenzaak voor u het onderhoud periodiek uitvoeren, hierbij maken we de entreemat weer schoon en zo goed als nieuw en eventuele nodige reparaties worden direct uitgevoerd, vraag naar de mogelijkheden en houdt uw entree in optimale werking.