skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
header tegel leveling

Tegel levelling en support

Nivelleer- en supportsystemen voor tegels

Vanuit onder meer het programma van Progress kunnen wij handige systemen aanbieden voor tegelzetters. Klik op onderstaande producten voor meer specifieke informatie.

Progress logo

Tegel levelling en support

In het uitgebreide assortiment van de Italiaanse producent Progress Profiles zitten oplossingen voor de professionele tegelzetters.
Naast vele profielen en plinten mooie systemen ontwikkeld waarmee tegels gelevelt kunnen worden voor binnen en buiten.

Gepatenteerde systemen

Het Proleveling System en Prosupport Tube System van Progress zijn gepatenteerd. Deze handige systemen maken het leven van de tegelzetter makkelijk. Binnen een handomdraai liggen de tegels op het juiste niveau. Het nivelleren van tegels is een secure en belangrijke klus, kwalitatief gereedschap en materiaal is aan te raden.

Goede prijs én kwaliteit

Mapro is importeur van Progress Profiles en door de nauwe samenwerking kunnen wij de materialen snel leveren. Wij hebben een gespecialiseerd profielen programma, niet alleen een goede prijs maar vooral een goede kwaliteit profielen is voor de professionele installateur belangrijk voor een mooie afwerking en een vlotte verwerking. Naast de tegelsystemen heeft Progress ook een zeer uitgebreid programma in profielen, plinten, afdichting en drainagesystemen.

Progress Profiles

Als grote internationale producent van diverse afbouwmaterialen staat Progress Profiles voor kwaliteit en innovatie. Met ruim 30 jaar ervaring is Progress een specialist in het vak. Wij kunnen het hele programma van Progress aanbieden. Met deze aanvulling in het portfolio, kunnen wij voor elke klus het juiste materiaal bieden.

Advies op maat

Wilt u graag persoonlijk advies of meer informatie over Progress Profiles? Neem dan contact met ons op!
Wij adviseren u ook vrijblijvend in de ontwerp fase om uw bouwplannen in te passen.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken