Nieuws berichten

Ga terug naar het overzicht van Projecten

Color blocking met Wandbescherming

De meeste installaties in wandbescherming doen wij in een kleur die niet erg opvalt en is vaak wit, of Chalk zoals hij bij Acrosmart SPM Decochoc heet. Met muurbescherming kan je alle kanten op gaan, het kan ook juist een aanvulling zijn op het interieur van het gebouw. Zo hebben wij met diverse kleuren gewerkt in een tegelmotief bij Kliniek Velsen en Zorginstelling Waalwijk. Ook met hele platen SPM kan je spelen in het interieur.

Bij Groot Hoogwaak, een zorg-, welzijns- en wooninstelling in Noordwijk, is wandbescherming geplaatst in een contrasterende kleur. Het onderste deel van de muur is bekleed met bescherming. Door het gebruik van color blocking, worden de hallen van deze instelling een stuk speelser. Color blocking is een term die is overgewaaid vanuit de modewereld en ook te vinden is in de interieurstyling. Binnen deze trend worden contrasterende kleuren direct naast elkaar gebruikt.

Wij delen graag opvallende installaties van wandbescherming, bekijk de pareltjes op de productpagina van SPM Decochoc of blader door de projecten.