Nieuws berichten

Ga terug naar het overzicht van Nieuws berichten

Bulletin Board is perfect voor scholen

Nieuw in ons assortiment is het Bulletin Board. Deze wordt op de wand geïnstalleerd om vervolgens te gebruiken als prikbord! Bulletin Board is gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen.

Ideaal voor klaslokalen

Memo’s of knutselwerken van kinderen ophangen in de klas? Prik ze op het Bulletin Board, gemakkelijk met behulp van punaises. Bovendien komt dit prikbord in 15 verschillende kleuren, waardoor het ook nog eens de ruimte opfleurt. Naast de klaslokalen zijn natuurlijk ook de hallen, entrees en koffieruimte handige locaties voor dit product.

Hygienisch en flexibel

Het Bulletin Board is gemaakt van een combinatie van geoxideerd lijnzaad olie, hars en fijn gemalen kurk. Hierdoor is het flexibel, maar ook stevig. Het product wordt daarom ook op rol geleverd,  met een breedte van 122 cm (3 kleuren zijn ook op 183 cm beschikbaar).
Het materiaal trekt geen stof aan en is bacteriostatisch.

Installatie school Arnhem

In de zomervakanties kunnen wij aan de slag in diverse scholen. Bij de Daltonschool hebben wij ±140 m² Bulletin Board geplaatst in 5 verschillende kleuren. Als de school na de vakantie weer open gaat kunnen alle notities in de hal, koffiekamers en klaslokalen opgehangen worden.

Er is gekozen voor diverse afmetingen en kleuren, zodat het in elke ruimte mooi opgaat in het geheel.

Kleuren die zijn gebruikt: Oyster Shell, Nutmeg Spice, Brown Rice, Cinnamon Bark en Fresh Pineapple.

Geïnstalleerd in opdracht van TON Projectstoffering.