skip to Main Content
Direct contact met onze specialisten   072 303 0009
Voegafdekprofiel Proplate-80-01

MAPRO is de partner voor projecten. Een uitgebreid programma van entreematten en wandbescherming en we denken graag met u mee in oplossingen voor u en uw opdrachtgever.

Entreezone

Een goede planning van de entreezone waarbij het vocht en vuil tegengaan bij de entree samen gaan met de gewenste uitstraling, onderhoud en functie. Houdt de entreemat in de publieke entree rekening met bijv. rollators en rolstoelen en grote verkeersstromen (zoals bijvoorbeeld de Smartscraper doet)  of betreft het een personeelsingang waar vooral vuil en vocht tegenhouden prioriteit heeft en is een borstelmat de wenste oplossing. Elke entree heeft zo zijn eigen functie en behoefte. MAPRO heeft een zeer ruime collectie entreematten en droogloopmatten en biedt een op maat gemaakte oplossing voor elke entree en budget.

Vraag ons voor een advies of een alternatief , MAPRO adviseert, meet en installeert voor een optimaal eindresultaat. U kunt uw klant voorzien van de beste oplossing tegen een scherpe prijs.

entreemat ziekenhuis

Plinten

Een ruim assortiment aan plinten: RVS, Aluminium, MDF of kunststof.  Op maat en gewenste kleur geleverd en indien gewenst ook in het werk gemonteerd. Menig projectinrichter maakt al gebruik van onze service: stoffeerders de vloeren en wij de plinten optimale installatie en efficiënt.

Header vloerprofielen

Acrosmart Wandbescherming

Een prettige sfeer in de verblijfsruimten, een optimale hygiëne en veiligheid in de publieke en behandelruimtes, vragen ook aandacht. Zijn bijvoorbeeld de muren bestand tegen het botsen van rolbedden of rollators? Is de muur weer gemakkelijk schoon te maken en zijn de eventuele zwarte strepen die ontstaan door het schuren van de zachte bumpers weer gemakkelijk te verwijderen?

wandbescherming

Het lijken eenvoudige vragen die normaal gesproken direct met een ja te beantwoorden zouden moeten zijn. Maar we komen maar regelmatig met instellingen in contact die oplossingen zoeken voor muur en deur beschadigingen en die afwillen van 1x per jaar opnieuw sausen en verven.

Mapro helpt projectgericht met uw klant mee te denken in een totaal oplossing. Door onze volledige service, expertise en kwaliteit breidt u eenvoudig uw service uit.

Profielen

MAPRO heeft een zeer uitgebreid programma van profielen en biedt u allerhande oplossingen voor vloer en wand.
van 2,5 mm egalisatie profielen tot 80 mm dilatatie oplossingen. Kijk in ons programma of neem contact met ons op voor een oplossing bij u installatie. Wij bieden ook naast de bekende profielen een zeer ruim assortiment aan profiel oplossingen tot en met custom made.

krimpVoegprofiel

Neem contact op

Heeft u interesse in onze producten en wilt u persoonlijk advies krijgen? Wij kunnen voor u een offerte maken, samples opsturen en eventueel een afspraak maken om bij u langs te komen.

Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen, te mailen naar info@mapro.nl of te bellen naar 072 30 30 009.

Direct offerte aanvragen

Bel 072 30 30 009 of vul onderstaand formulier in.
  • Hidden
Back To Top
Zoeken